Kismamaruha

Hirdetések

figyelem, visszaélés

A kismamák is szeretnének divatosak, elegánsak lenni azokban a hónapokban is, amikor a gyermeküket várják. Kevés az a bolt, ahol vásárolhatnak, ezért fontos, hogy ott a hétköznapitól kezdve a lezseren át a sportosig mindenféle alkalomra megtalálják a kényelmes és a divatot követő ruházatot. Ma már van olyan márka, amely kifejezetten az elegáns ruhadarabokra is nagy hangsúlyt fektet, de ezen darabok nem csupán a különféle jeles eseményeken, hanem a mindennapos eleganciában is megállják a helyüket.

Mivel a várandósság majdnem mind a 4 évszakot kitöltheti, többféle kollekciót is be kell szereznie a kismamának. Készül már számukra minden olyan ruhadarab, melyekhez előzőleg hozzászoktak. Válogathatnak a kismama felsők, szoknyák, ruhák és nadrágok választékában. Nyáron a fürdőruhák, télen a kabátok, pulóverek, kardigánok kavalkádjában. Az alsóruházat terén fontos a mindig méretnek megfelelő fehérnemű és harisnyanadrág beszerzése is.

S mivel a divat nem teljes a kiegészítők nélkül, kifejezetten a kismamák számára is terveztek nyakláncot. Nem a mérete miatt, hanem funkciói miatt, amiben ha hiszünk, kifejezetten sokat tehetünk a jó közérzetünkért. A kövek ugyanis ásványok, amik alkotják a medált, ezekről pedig úgy tartják, jó rezgéseket keltenek a testen valamint ezen medálokat csengőkkel is ellátták, amik hangjai kedvezően hatnak a gyermekre.

A divatos kismamaruhákat forgalmazó üzletek oldalunkon is megtalálhatóak Budapesttől egészen Hajdú-Bihar megyéig.

Legfrissebb