Játszóház, kalandpark

Hirdetések

figyelem, visszaélés

Budapesti játszóházunk 700 négyzetméteren várja a kikapcsolódni vágyó gyermekeket, fiatalokat és nagyokat egyaránt. Nálunk a különböző korosztály egyaránt megtalálja a neki való kikapcsolódást. Budapesti játszóházunkban vállalunk gyermekmegőrzést és külön ...

Képességfejlesztő és mozgásfejlesztő budapesti játszóházunkban lehetőséget biztosítunk, hogy minden gyermek jól érezze magát, így számos foglalkozást tartunk rendszeresen. Angol és német mozgásfejlesztő torna is biztosított, így a gyerekek játékosan ismer ...

Biztos eszébe jutott már minden kisgyermekes szülőnek, milyen jó lenne, ha beadhatná egy olyan helyre a gyermekét, ahol a kicsi önfeledten tud játszani kortársak között és még felügyelet alatt is van, míg a szülő elvégzi a szükséges bevásárlást vagy keres magának egy cipőt, ruhát a közeli plázában.

Budapesten és vidéki nagyvárosokban is találunk már játszóházakat, melyekben az egészen kicsi gyermekektől a nagyobbakig mindenki talál magának elfoglaltságot és persze a hasonló korúak miatt, akár barátságokra is szert tehet.

A játszóház akkor is jó programnak bizonyul, ha csak lefárasztani, ugráltatni, önfeledten szórakoztatni szeretnénk a gyermekeket, ugyanis itt sok olyan játékkal találkozhatnak, amit otthon nem tudnak megvalósítani számukra a szülők. Ilyen a beltéri csúszda, ugrálóvár, mászótorony, trambulin, mászófal,buborékhegy.
A nagyobbakra is gondolva egyes játszóházakban elektromos kisautóban is versenyezhetnek a gyermekek egymással, vagy játszhatnak olyan sportos játékokkal, mint a léghoki.

A kalandparkok kinti változatában pedig a fákra rögzített különböző nehézségi kötélpályákon mozgathatják át magukat a gyermekek. Van itt egyensúlyozási feladat, kúszás, mászás, függeszkedés, egyszóval minden, ami kaland és izgalom.

Ha pedig egy igazán gyermek szülinapi helyszínt keresünk, válasszuk nyugodtan a játszóházat vagy kalandparkot. Itt biztosított az egész napos bőséges játékkínálat, mely leköti és megnevetteti az ünneplő gyermeksokaságot. A kiválasztott helyszínen lehetőség van étel és ital, ropogtatni valók rendelésére s akár egy mesehős is gratulálhat az ünnepeltnek. A helyszíntől függően választhatunk olyan plusz programokat a gyermekzsúrhoz, mint az arcfestés, csillámtetoválás, amit minden gyermek szívesen kipróbál.Kérhetünk bohócot, bűvészt, lufihajtogatót, aki feledhetetlenné varázsolja a napot.

Nézzen szét a vidéki és budapesti játszóházak, kalandparkok kínálatában oldalunkon, ahova lehet, már a következő esős hétvégén elmennének!


Legfrissebb