Gyermekfotózás

Hirdetések

figyelem, visszaélés

A gyermek- és kismama fotózás egyre nagyobb teret hódít Budapesten is, hiszen ezek visszahozhatatlan, elmúló pillanatok. Egy kismama fotózása a 7. hónap körül a legideálisabb, ilyenkor már szépen látszik a pocakja, de még nem annyira megterhelő a fotózás. ...

A gyermekfotózás szép emléket ad a szülőknek, nagyszülőknek a gyermek megörökített pillanatairól. De felmerülhet a kérdés, hogyan készülhet a babáról jó, netán profi fotó, amikor a felnőttek többségének is nehezére esik a pózolás, mosolygás a kamera előtt. A babák mivel nem tudják mi a fotózásnak a tétje, nem feszengnek, úgy viselkednek, mint bármikor máskor. Ha pedig a szülő a kamera mellett áll, remek képeket lehet készíteni a babáról, ahogy figyeli a szülőt vagy épp mosolyog. A gyermekfotózást vállaló fotósok tisztában vannak azzal, hogy produkciót is kell végezni ahhoz, hogy felhőtlen babamosolyokat tudjanak elcsípni. A műtermi babafotózás során nem kell attól tartani, hogy olyan sablon és gyors képek készülnek gyermekünkről, mint egy óvodai fotózáson. A műteremben hagynak arra időt, hogy legyen lehetőség pillanatokat elkapni, legyen lehetőség a kellékek, kiegészítők, hátterek variálására. Ha pedig az újszülött gyermek arcot, pózokat szeretnénk megfogható varázsolni, felkérhetjük a babafotóst arra, hogy már a szülés utáni pár napban profi képeket készítsen az apróságról. A beállításokkal, mesterséges fényviszonyokkal és profi géppel olyanra sikerülnek ezek a képek, amilyenre sajnos nagy valószínűséggel nem sikerülnek a látogatók fotói. A fotós a speciális babakosaraival, horgolt vagy kötött babaruháival, olyan pihe-puha képeket tud készíteni, melyek megdöbbentő beszédességgel mondják el a baba tisztaságát, ártatlanságát. Emellett az anyaméhben felvett pózokat is valójában láthatjuk, melyeket a fotós különös fókuszba tud varázsolni a sötét háttérrel, a megvilágítással.
Akár egy családi filmezésre is van lehetőség, hogy a család együtt legyen megörökítve, a baba, a mama és a papa.

A gyermekfotózást igénybe vehetjük Vas megyében, de Nógrád megyében is találhatunk olyan fotóst, aki már az újszülött babáról is készít művészi képeket. Ha Békés megyében keresne olyan fotóst, aki vállalja az egész család babával, gyermekkel történő profi fotózását, akkor is érdemes Babamamainfo szakoldalunk gyermekfotózás kategóriájában szétnézni!

Legfrissebb