Babaszoba

Hirdetések

figyelem, visszaélés

A várva várt új családtag szobájának tervezése talán megrövidíti azt a 9 hónapot, amíg várni kell a megérkezésére. A szülők kigondolhatják a babaszoba színét, a felkerülő mesefigurákat, amikre ha rápillant a baba felkacag. Ilyen fali matricákat is kaphatunk az ország bármely megyéjében, akár hirdetőink között is találhat olyan céget, amely forgalmazza. S ha elkészültek az alapok, tovább gondolhatjuk a berendezésekkel az összképet. Érdemes a babaszobát külön, a számukra gyártott bababútorokkal berendezni, amik szín és formavilágban is tükrözik a bohókás éveket. A bútorok fogantyúja lehet színes, figurás, akárcsak a komód fiókjai, a szekrény részei. A speciálisan babáknak szánt pelenkázóasztalt, rácsos babaágyat is be kell szereznünk, akárcsak a járókát, a kis méretű ágyneműket a kis méretű párnához és takaróhoz.
Az etetőszékek, kis asztalok és kis székek is elengedhetetlenek a babás családban.

A babaszobát olyan kiegészítőkkel is felszerelhetjük, melyek nem feltétlenül használati funkciót töltenek be, inkább csak hangulatot keltenek kinézetükkel. Ilyen lehet egy babaszobába tervezett textil, amiből készíthetünk függönyt, ágy-, vagy asztalterítőt a babaszobába. A játékos fogasok, tároló ládák és dobozok is mind olyan kiegészítők, melyek feldobhatják a babaszobát.

A játéktervezők pedig arra is gondoltak, hogy készüljön olyan mini konyha, asztalka és szék, ami a csöppségek szobáját úgy díszítheti, hogy közben játszhatnak is vele. A mesefigurás szőnyegen pedig igazán élvezetes lehet a legozás, amihez kora este akár a gyermekszobába szánt csillár vagy asztali lámpa biztosítja a fényt. A falra ragasztható, sötétben világító éjjeli dekorációs fények is különleges hatást gyakorolhatnak a babaszobára.

Ha Zala megyében keres gyermekének kis fotelt, vagy Bács-Kiskun megyében babaágyat, nézzen szét hirdetőink között, akik az ország több pontjából vannak jelen! A budapesti bababoltokban is általában majdnem minden egy helyen megtalálható, ami szükséges a babaszoba berendezéséhez, így több időnk marad más területen is a baba érkezésére való felkészülésre.


Legfrissebb